woensdag 19 augustus 2015

Innerlijke Vrede


Het bestaan van innerlijke conflicten is in onze maatschappij onvermijdelijk. Naast onze dagelijkse strijden, zorgt de ontwikkeling van communicatiemiddelen ervoor dat wij onszelf vullen met informatie die, over het algemeen, twijfels, angsten en onzekerheden voortbrengen.

Het is heel makkelijk om innerlijk verzwakt te worden en de vrede te verliezen. Vandaar de constante groei van depressie, innerlijke leegte, stress, laag zelfvertrouwen etc.

De menselijke neiging hiervoor is om zich af te sluiten en niet over dit onderwerp te willen praten. Wanneer men toch tot het punt komt om het hart te luchten, is het probleem al in een vergevorderd stadium, dat zorgt ervoor dat de oplossing moeilijker wordt.

Het is onvermijdelijk dat er strijden in ons innerlijk plaatsvinden, maar het is wél te vermijden dat wij erdoor verslagen worden.

Als dit u bekend voorkomt, weet dan dat u niet de enige bent die zo’n situatie meemaakt. In de UKGR hebben wij talloze mensen gecounseld die door soortgelijke situaties heengingen. Velen van hen werden geholpen en hebben de innerlijke vrede kunnen vinden.

Daarom zullen wij tijdens het weekend van de Vredesweek het Innerlijke Vrede Evenement houden. Op zondag 20 september zullen wij, in verschillende steden in Nederland, onze kracht met duizenden mensen verenigen. Op deze dag zullen mensen die de vrede hebben gevonden hun ervaringen met anderen delen, met als doel om hen te motiveren.

Als u zoekt naar innerlijke vrede, dan is deze dag voor u.

NB: Tijdens dit evenement zullen er bekwame mensen aanwezig zijn die bereid zullen zijn om alle aanwezigen, die dat wensen, te counselen en adviseren. Iedereen is van harte welkom en alleen degenen die het willen zullen een persoonlijke counseling ontvangen. Mocht u verkiezen om geen counseling te ontvangen, dan is dit evenement alsnog ook voor u bestemd.

Alle aanwezigen zullen als geschenk een witte roos ontvangen als symbool van de vrede.

De toegang is gratis.

*Velen denken dat hulp zoeken gelijk staat aan zwakheid. Echter, zwakheid is niets doen om te veranderen wat niet goed gaat.

1 opmerking:

  1. Ik zal er zijn om te strijden voor mijn Vrede, niet die van de wereld,de "Verde op aarde" die niet meet komen zal, maar de echte Vrede, die van God komt.

    BeantwoordenVerwijderen