vrijdag 20 februari 2015

Twee dingen


Twee dingen weet ik zeker:

1. God verwacht dat wij met anderen delen wat Hij aan ons heeft gegeven. Hij verwacht dat wij de kans om behouden te worden ook aan andere mensen bieden.

2. Er zullen altijd duizenden redenen bestaan om het niet nu te doen. Een probleempje, een bezorgdheid, een strijd, een afleiding, etc… Er zal altijd een innerlijke stem zijn die zegt: “Eerst moet je jouw eigen situatie oplossen.”

Ten slotte, nog één ding is zeker: Wij zijn degenen die kiezen wat wij doen.

8 opmerkingen:

 1. Dank u Bisschop voor deze twee sterke punten.
  Dat God u zegent.
  Eindhoven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel strek Bisschop, het goede dat wij ontvangen moeten wij ook aan anderen geven en we moeten de negatieve stem in ons bestraffen en negeren. Dus niet egoïstisch zijn. Zo zullen wij zelf ook gezegend worden.

  Eindhoven

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker Bisschop, wij mogen niet alleen aan ons zelf denken.Wat wij krijgen van GOD moeten wij met andere mensen delen.En als wij die stemmen in ons hoofd krijgen, moeten wij het gaan negeren. GOD ziet sowieso de intentie van onze hart.

  Eindhoven

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad Bisschop. Wanneer we iets ontvangen van de Here willen we het zo graag delen met de anderen, (wat geen kwaad is). Maar er zijn altijd wel van die afleidende dingen waarvan wij onze eigen problemen niet met kracht willen oplossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Belangrijke boodschap, heb u naasten lief als u zelf. Het klinkt zo simpel maar soms zo moeilijk om te doen. Maar wie gered is wil ook andere redden. Maakt niet uit wat zijn eigen situatie is !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voordat ik naar de UKGR kwam zocht ik "God" op veel verschillende plekken, ik las boeken over filosofieën en religies en bezocht mediums en meditaties. Zo doende ontwikkelde ik mijn eigen filosofie over "God" en was niet bevreesd om met wie het maar wilde er over te spreken. Toen ik God echt leerde kennen kostte het mij veel moeite om mijn mond open te doen en over God te praten met anderen, maar juist dit is de reden dat God ons in de wereld laat blijven om Zijn getuigen te zijn en op een dag zullen wij rekenschap af moeten leggen aan Hem.

  BeantwoordenVerwijderen